BIDADARI



Apakah Bidadari??

• BIDADARI adalah minuman berfungsi untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan suami isteri dikomposisikan dengan bahan semulajadi mewah seperti madu asli, sirih, akar serapat, kacip fatimah, kurma, manjakani, jarum emas, asam jawa, daun cekur dan lain-lain herba terpilih.

• BIDADARI kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E, sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri).

Bidadari ("The fairy") is a functional drink for good health and beauty formulated with luxurious natural ingredients as Natural Honey, "Manjakani," Betel Leaves lemon grass, "Serapat" root "Golden Needles" Patema "crackers" tamarind, dates and other selected herbs. Rich in proteins, fibres carbohydrates and vitamins A, B, C, D and E. Bidadari is very effective in developing facial charm and becoming a catalyst in achieving husband-wife sexual pleasures.

Apakah kelebihan BIDADARI??

• Membantu masalah keputihan
• Membantu mengatasi masalah senggugut
• Membina rahim
• Mengecutkan rahim
• Mengecutkan otot faraj
• Menyempitkan faraj
• Menguatkan system kemutan
• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin
• Menambahkan kolagen dalam badan
• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
• Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
• Melegakan panas badan
• Menegangkan payudara
• Membantu merawat IQ
• Membekalkan tenaga segera
• Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan

Helps overcoming white discharge
Helps overcoming pre-menstrual syndrome
Building the womb
Contracting the womb
Contracting the vaginal muscles
Narrowing the vagina
Strengtening the gripping system
Enhancing sexual passion and energy thus giving positive impact to the husband-wife during intercourse
Increasing collagen in the body
Beautifying the skin and enhancing facial charm
Helping in expelling bodily and mouth odours
Reducing body heat
Firming the breasts
Helping in improving the IQ
Supplying instant energy
Helping in treating ulcers and post-operation wounds

Persoalan Tentang Bidadari

• Soalan :-

Bilakah waktu terbaik untuk mengambil BIDADARI jika bersalin operation?

• Jawapan:-

Selepas 3 hari bersalin operation sudah boleh mula mengambil BIDADARI

• Soalan :-

Bilakah waktu terbaik untuk mengambil BIDADARI semasa waktu pantang bersalin secara normal?

• Jawapan :-

Waktu yang PALING SELAMAT untuk mengambil bidadari selepas bersalin secara normal adalah selepas 3 minggu bersalin untuk mengelakkan dari berlakunya pendarahan yang banyak. Waktu 3 minggu selepas bersalin adalah waktu-waktu penghujung nifas, jadi, adalah sesuai untuk minum BIDADARI untuk mengeluarkan saki-baki darah kotor yang ada dan waktu itu, tubuh badan sudah mula pulih dan agak kuat untuk menerima apa jua bentuk pemulihan.

• Soalan :-

Seawal usia berapa tahun boleh mengambil BIDADARI?

• Jawapan :-

Bidadari boleh diminum seawal usia 13 tahun lagi..Tiada kesan buruk terhadap si pemakan disebabkan ianya adalah produk pemakanan bukan ubat-ubatan. ini adalah kerana pada usia 13 tahun, kanak-kanak itu sedang menuju ke alam remaja dan akan melalui proses menjadi orang dewasa. Kadar sukatan untuk kanak-kanak 13 tahun ini adalah 1 sudu kecil setiap hari.

Apakah kebaikan yang akan diperolehi oleh kanak-kanak ini dari pengambilan bidadari?

a) baik untuk minda
b) baik untuk otot-otot
c) dapat membersihkan segala kekotoran dalam rahim semasa dalam proses ke arah kedewasaan atau tempoh sebelum datang bulan
d) mencantikkan payudara
e) mengelakkan dari terkena penyakit keputihan

• Soalan :-

Bolehkah BIDADARI membantu untuk mendapatkan zuriat?

• Jawapan :-

BIDADARI boleh memperbaiki sistem rahim dan menguatkan rahim. Ianya juga berkesan dalam perhubungan suami/isteri, ini secara tidak langsung dapat membantu dalam hubungan kelamin dan mengeratkan hubungan suami/isteri. Pengambilan BIDADARI beserta Nu-Age adalah dicadangkan untuk membantu anda mendapatkan zuriat.

Antara TESTIMONI PENGGUNA BIDADARI


Testimoni 1

Saya masih belum berkahwin.Terfikir utk mencuba produk Bidadari kerana terpegun dgn pengalaman kawan-kawan. Alhamdulillah, produk ini berjaya menyelesaikan masalah keputihan yg merunsingkan saya selama ini.Terimakasi BIDADARI..

Testimoni 2

Alhamdullilah kerana Bidadari telah menyemarakkan semula perasaan saya yg semakin hambar utk melayan suami.Suami saya begitu terkejut dgn perubahan dan benar2 gembira.Payudara saya juga semakin montok .Tak sia2 saya mencuba Bidadari.Semoga rumahtangga saya semakin bahagia.

Testimoni 3

Saya sungguh berbangga kerana dengan mengamalkan Bidadari, hubungan saya dan pasangan semakin intim.Kami seperti pasangan yang baru di ijabkabulkan. Saya juga berjaya melaksanakan "tugas" dengan begitu berkualiti.Itu adalah luahan pasangan setelah saya mengamalkan Bidadari.Terimakasih kepada mereka yg mengenalkan Bidadari kpd saya.

Testimoni 4

Saya seorang ibu dan mempunyai 2 orang anak. Sebelum ini saya cukup sedih bila pasangan saya komen tidak cukup nikmat utk bersama kerana bahagian sulit semakin longgar.Kini , dia sungguh gembira bila merasakan satu "keajaiban" telah terjadi.Saya kini sungguh berbangga kerana hanya sebotol Bidadari telah membolehkan saya melaksanakan tanggung jawab dengan lebih sempurna.

Testimoni 5

Memang saya nak order lagi, setakat ini alhamdulillah nampak kesan bila makan terasa denyutan kat breast nie,energy pun ok balik kerja taklah penat sangat masih boleh layan kerja rumah dan anak-anak dan yang paling penting untuk suami kadang2 rasa takut nak......sebab rasa macam anak dara.he...... so... satu je advise .. cuba dulu baru tau....

Testimoni 6

Saya masih bujang dan telah mengalami masalah senggugut sejak mula remaja. Setelah mengambil BIDADARI, senggugut yang menggangu hidup saya berbelas tahun lamanya telah hilang sepenuhnya. Selain itu keputihan yang serius yang sering saya alami juga semakin pulih.

Testimoni 7


Permulaan mengambil BIDADARI, payudara saya berasa agak sakit. Seminggu selepas itu, saya dapat rasakan payudara saya membentuk dengan cantik dan tegang. Selain itu, saya sering sendawa dan mengeluarkan angin dengan banyak. Mungkin ia adalah proses baik pulih gastrik yang saya alami. BIDADARI membuat suami lebih sayang.

Testimoni 8


Saya seorang ibu dan mempunyai 2 orang anak. Saya sering letih dan tidak berminat untuk bersama suami. Apatah lagi suami sering memberi komen bahawa dia tidak langsung merasa kemutan sewaktu bersama. Saya mencuba BIDADARI atas nasihat rakan dan sungguh ajaib apabila suami saya sangat terkejut dan memuji kehebatan perubahan tersebut. Saya akhirnya menjadi pelanggan setia BIDADARI.

Testimoni 9


kawan2, printech nak bagi testimoni ni...hubby baru balik kelmarin (hubby further study degree kat arau-2 minggu skali baru balik) ..pastu bermula upacara.. perghh... memang fit & tight!! ~malu!!! printech tak mkn byk bdari ni..sehari 2 sudu jerk. panassss...kang horny kang camner?? nayaaa je..kalo laki ada slalu takper gaks! selamat mencuba b'dari.. akukah bidadari hubby? la..la...la..la..

Testimoni 10

haz baru 2 hari minum..sedap!!! nyum nyum.... haz lom kawen, sajer minum nak bg kuat rahim & ilangkan keputihan...betul laa ...baru 2 hari, dah kurang keputihan tu!!! ni yg nak beli lagik ni..

Testimoni 11

bidadari ni membekalkan tenaga jugak eek?semalam bam letih betul..dah la balik sendiri naik bas..balik rumah kena sental baju 2 bakul..mesin kantoi... mlm lak susah nak tido...selalunya waktu pagi mesti lesu..hari ni ok pulak..hehehe sebelum jam menjerit..bam dah bangun dulu..

Testimoni 12


lepas terima tu dah minum.. 2 jam dah berkesan kot...2 hari berturut plak cik abang meminta....sabo je le....memang best le kot!!...bab PD tu leas sseminggu bleh nampak perubahan kot... tak yah tanya cik abang.. expressi muka pun bleh tau..perbezaanya....

Testimoni 13

baru pasan tadi nih...kita punyer tottt. tu tak basah eissskkk baru je makan bidadari nih.

Testimoni 14

bukan nak bodek..bidadari ni mmg best la..masalah keputihan yg bam hadapi sejak akil baligh telah berakhir..ewah... nasib baik akak citer pasal mender ni..kalo tak sampai bila2 org tak tau pasal nih, puas hati sungguh....

Testimoni 15

rasanya dah almost 2 weeks kot mkn BIDADARI nie, pehtue semlm cik abg ajak *******... kekekeke... dia kata... "perghhhh..." yg selebihnya malulah tommy nak kata... yg penting dia sungguh PUAS HATI...!!!

Testimoni 16

ada mmember opis tu siap citer dgn asben dia...tak sabar nak try...dia selalu project weekend je...sbb penat tapi bidadari punya pasal..malam ari keje pun jadi dah!!!..gelak tul....dah le dia kata best...rapat...asben dia pun suka gak..sejak dia beranak 2, asben komplen...longgar dah!!...

Testimoni 17

wokay...demi kengkawan semua...marilah kita membidadarikan diri sendri sebelum betui2 jd bidadari... mula2 makan...mmg keputihan kuar byk...agaknya nak cuci kot...after few days...mmg terasa 'keberkesanan' nya...termasuk lah 'si dia'... ..cam baru kawen plaks... ...'kebanjiran' pun kureng....'kelonggaran' pun dah dibaik pulih....kire almost ke keadan asal lah... ...berikan kita tenaga & bersemangat utk bersama

Testimoni 18

best betul lah! tak rugi menerai! daya kemutan tu, fullamak (apalah cabul sangat mulut aku ni!) tapi, memang betul kak! best! pd yg nak menerai tu, tak rugi! PD pun, np rasa, nak kena tukar saiz baru 34b kot! tapi, memang mantep gitu... yezzzaarrrr....

Testimoni 19


Alhamdulillah Bidadari ni dah solve masalah yang duk haunted kita selama ni...dulu selalu je kita punya seluar kecik tu kotor sikit..bila ade discharge ..nak2 masa keputihan atau masa lepas period tu...tapi alhamdulillah sejak minum bidadari beberapa minggu ni without fail..dah tak de masalah tu...bersih je seluar kecik tu..kalau tak jenuh nak tukar..pastu perasannya kat "tut" tu dah kurang bau yang kurang menyenangkan..ni semua sebab dulu masa pregnant kita alami keputihan yang banyak..lepas pregnant dia kurang sket..tapi sekarang ni dah tak de...

Testimoni 20

I ada masalah ekzema di kulit muka yang membuatkan ia mengelupas dan sentiasa nampak kulit yang mengelupas tu dipipi .so smlm baru perasan yg kulit mengelupas tu dah takda...smooth je...memang tergezut tak terkata la.nak caya ngan tak caya, kena caya jugakla.sbb dah bertahun kulit mengelupas tu dok ada kat pipi ni, tetiba dah hilang...pastu tumit kaki yang merekah besar selama ni, dah jadik merekah kecikk...miracle tol la...

Testimoni 21

xde apa nak kata cuma................BESSSSSST aaa produk ni....satu je lagi tak try..apa tu venergy....

Testimoni 22

alhamdulillah la..biddari ni banyak bagi kebaikan hehe..elok untuk buat amalan berterusan ehhe

Testimoni 23

sib baik I dah ok dah...now period teratur dan boleh diagak kedatangannya berdasarkan hari

Testimoni 24

Happy giler sebb first botol dah tinggal sikit. Belum habis sebotol....kesannya umpppphhhhhhhh.......Best aaaa......sesapa yg belum rasa itu bidadari lagi....cepat2 le terbuka hati utk mencuba.

Testimoni 25

Nak share 1 Kisah Benar....seorang sahabat...Beliau telah mendirikan rumahtangga selama 9 tahun tanpa kehadiran cahayamata....berbagai usaha telah dijalankan mereka berserah sahaja. Ditakdirkan oleh Allah sahabat ni telah mencuba Bidadari + venergy. Alhamdulillah beliau telah disahkan hamil 6 minggu dan sedang menunggu kandungan kuat & sihat. Berita gembira itu beliau sampaikan dengan gembira dihadapan suami beliau.

Testimoni 26

Sungguh gembira sekali mendengarnya. Kini ada 2 lagi pasangan yg sedang menanti keputusan yg sama...telah menggunakan bidadari melebihi 3 bulan....masih bersabar & terus berusaha untuk hamil.....doakan mereka berhasil ...buat Puan Jumaah & Pn Allia...

Testimoni 27


Anyway.....makan 2 sudu aje ker? Akak mmg dah terlebih ler. Patut ler akak rasa seksi jer memanjang. Hehehe. Sampai suami akak yg keletihan pun terpaksa mengalah melayan. Penangan bidadari sungguh!

Testimoni 28

will order my 2nd bidadari by end of this week.. BIDADARI memang pergghhh!!!

Testimoni 29


bila i minum bidadari nie...mula2 takut gak nak minum takut ada side effect kan..tp dah beli dan sebab kerana teruja yuna minum...dlm 2 weeks memang nampak keberkesanannya tp x mungkin jugak mungkin disebabkan psyhcologhy kot..tapi bidadari nie mmg best...keputihan memang dah x de..rasa bersemangat pun ada..dulu mmg yuna nie cepat lesu dan letih..skrg dah x lg....bab bersama tuh jgn ckp laa kan...memang power laa... dulu mcm kurang nak bersama skrg nie dah kerap laa pulakso pada seme cubalah bidadari memang ianya membina dari dalam diri dan pergh laa

Testimoni 30


Saya baru 3 bulan join DCL, sebelum nie tak pernah pun join mana2 MLM. Product ini diperkenalkan oleh rakan sekerja saya dan saya telah mencuba bidadari.... hasilnya sungguh menakjubkan... so saya share product nie dgn rakan sekerja dan saudara mara... memang feedback yang diterima adalah positif....... Semoga saya berjaya seperti dealer yang lain... itulah impian saya ......HIDUP DCL.

Testimoni 31

rasanya dah almost 2 weeks kot mkn BIDADARI nie, pehtue semlm cik abg ajak *******... kekekeke... dia kata... "perghhhh..." yg selebihnya malulah i nak kata... yg penting dia sungguh PUAS HATI...!!!

Testimoni 32

saya ada masalah rahim turun (forlap 1st degree). so dr pakar suruh buat terapi 2 kali seminggu. (terapi sistem kemut) memandangkan saya bekerja dan tak sanggup dlm seminggu kena dtg lewat ke office, saya cuba cari alternatif lain.... terbaca pasal bidadari.selepas menggunakan bidadari selama sebulan memang terasa perbezaannya. pada mulanya, pinggang memanglah sakit selama seminggu dan lepas tu ok. bidadari ini mencuci segala kotoran dalam rahim kita .. segala darah beku akan keluar bila kita amalkan bidadari. kenalah makan ikut aturan kalau nak dapat effect yg betul. bidadari ini juga membantu proses sistem kemutan..menguatkan urat2 rahim tapi jangan lupa juga buat exercise kemutan. dengan melakukan 2 proses ini, kita akan dapat effect yg lebih lagi.

bila saya pergi checkup balik pada pakar sakit puan.. dr tu pun hairan sebab rahim clear .. dan rahim pun cuma turun sikit saja. dr suruh saya amalkan apa yg sedang saya lakukan skrg. so bidadari memang elok utk wanita yg mempunyai masalah rahim. bagi yg belum cuba lagi selamat mencuba.. insyallah akan dapat keberkesannannya.

Testimoni 33

1. tader 'stain' kat panties. basuh pun takyah nak sesusah sental cam dulu

2. dulu me agak lambat nak... er.. 'basah' la ni... hehhehehe... * yg ni hubby suka sangat. pelincir semulajadi gitu.. heheheh

3... hehehe... dulu pakai permata suri CNI, ketat masa baru 'tut' hubby nak masuk, then lama skit longgar. bidadari ni, hubby suka-suka-suka giler sbb ketat all da way. mcm tak percaya saja. tambah hubby makan venergy, rambut kami, tiap pagi, minggu ni... basah saja.. hehehehe. kalah masa baru kawin dulu.

Testimoni 34

-- ummi wrote:

sorilah sy diam diri...kurang sihat sejak akhir2 ni...berbadan dua..mcm tulah..

-- kmj wrote:

oo dah berapa bulan? tahniah! maksudnya dah 4orang usahawan dcl kedai-e yang berbadan dua..alhamdulillah rezeki..

--- ummi wrote:

dah 3 bulan lebih...ni pun ambil masa..nak lekat maybe berkat bidadari kot....alhamdulillah..

--- kmj wrote:

kesan bidadari ke? memang tunggu zuriat yek..yang kecik umur baper?

--- ummi wrote:

maybe kesan bidadari...yalah....setelah makan berapa botol pun sy tak ingat...sy usaha..mcm2 mkn...tp after bidadari..alhamdulillah..Allah izinkan..yg kecil dah 5 tahun...itu yg nak sgt lagi anak...period sy pun ok after mkn bidadari..kalau tidak..lambat...bagus produk ni..alhamdulillah....kita usaha...Allah makbulkan...yg penting sabar...

Testimoni 35

first customer ct ialah puan X yg sudah berkahwin dan belum dikurniakan cahaya mata. dia beli bidadari sebotol. 3 hari dia dah dapat kesan dia. kebetulan sera ni suami dia keje outstation 3 minggu pergi keje,3 minggu balik duduk umah. tu yang sera ni teruja menunggu suami dia balik selepas beberapa hari minum bidadari. tiba hari yang dinantikan tu,memang 'tight'. dia akui sangat keberkesanannya! lagi satu,dia sebelum ini kerap kene keputihan,sejak minum bidadari mmg kurang sangat laaaa. padahal selama ni dia pergi ambil ubat kat doktor,tapi still berulang keputihan dia. tapi bidadari dah pun selesaikan masalah dia ni. lagi satu yg dia perasan sgt ialah jerawat di belakang badan dia tu mengering dan kecut. tak payah sapu ubat apa lagi dah. memang dia puas hati sangat dgn bidadari ni. segala masalah berkurangan.

Testimoni 36

puan M ni ada masalah keputihan. agak kurang selesa kalau dia tak pakai panty liner. tapi sejak dia amalkan bidadari keputihan dia dah tiada. menakjubkan ye. dan dia lebih segar untuk mulakan hari kat tempat kerja. sebelum ni macam lesu je.

Testimoni 37

puan H ni makcik saya. selepas sebotol bidadari,tetiba dia keluar 'discharge' agak kemerah-merahan/kecoklat-coklatan.macam hari ni ader,esok takde...lusa ader balik 'discharge' tu.puan ni ingat macam period dtg sikit-sikit la. dia takut nak teruskan dan cecepat hubungi saya,tapi saya diberitahu oleh upline saya yg itu mungkin proses pembersihan dinding uterus/rahim dia. dan dinasihatkan supaya dia teruskan minum bidadari. dia juga kerap sakit senggugut yg teruk semasa period. rupa-rupanya,puan ni memang pernah keguguran dulu. mungkin sisa-sisa itulah yg bidadari pulihkan. dan selepas botol kedua,dia beritahu dia dah tak sakit senggugut lagi bila tiba datang bulan. seronok sangat. lagi satu bidadari juga telah menghangatkan lagi hubungan intim dia dan suami nya.

Testimoni 38

ABCD 12.06:nk share la..
ABCD 12.07:sy da amik bidadari dlm 2bln..dan da 2 botol abis
ABCD 12.07:mmg hasilnye mcm yg sy nak la alhamdulillah
kmj 12.07: meh share meh
ABCD 12.08: sy ni da ada anak sorang caesarean dulu
kmj 12.08: hasil yang mcmmana tu
kmj 12.08: dah baper tahun?
kmj 12.08: mcm wartawan melodi lak
ABCD 12.08: skang da 2thn...
ABCD 12.08: tp mmg sy xmkn apa2 jamu pon
ABCD 12.09: just pantang2 biasa je utk jaga luka caesarean tu
ABCD 12.09: lepas stop nuyusukan anak bdn sy makin susut...payudara pon susut..serba serbi la susut
ABCD 12.10: sampai kekadang kite xde keyakinan bile dgn hubby
ABCD 12.10: keinginan utk bersama pon susut...
ABCD 12.10: sebelum ni sy cuma penah amik jamu utk payudara je..jamu2 lain xde.. ABCD 12.10: tp kesannya seperti yg sy harapkan
ABCD 12.11: tp sejak try bidadari..alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zalita_2308 12.11: Alhamdulillah.....
ABCD 12.11: syukur sgtttttt
kmj 12.11: boleh tahu tak kesan yang bagaimana
ABCD 12.11: dgn izin allah...mmg berkesanla bidadari tu pd sy
kmj 12.11: jadi mcmana
ABCD 12.11: payudara jadik pejal
ABCD 12.11: bdn pun jadik montok
kmj 12.12: ha ni live testimoni nih
zalita_2308 12.12: wowwwww............
ABCD 12.12: makan takde la byk sgt tp ntah le tp rasa overall body sy mmg berisi sket ABCD 12.12: sampai baju kene tukar la da xmuat kt bhgn dada uhukksssss
kmj 12.13: huhuhu kena tukar saiz ler tu
ABCD 12.13: pastu sy ckp terus terang la ni kot bende pon ada yg dialami oleh kwn2 yg lain
kmj 12.13: hubungan ngan suami dah ok ya
ABCD 12.15: bukan psl da lama x bersama tp dia sendiri tya sy ada mkn apa2 ker..
ABCD 12.16: sy tya naper...dia kata rasa mcm baru kwen la..
kmj 12.16: huhuhu
kmj 12.16: testimoni boombastik lagi fantastik
kmj 12.16: mana org lain nih
kmj 12.16: teruja gamaknya
ABCD 12.16: so skang kitorg mmg mcm org baru kawen
akmal 12.17: macam dapat drumstik segar
kmj 12.17: mesti tiap malam mcm malam pertama kan
ABCD 12.17: ehhehehheheh
ABCD 12.17: kuangkuangkuang
ABCD 12.17: lebih kurang gitu la
ABCD 12.18: tp apapun...thanks la pd bidadari dan sume yg terlibat dgn dcl
ABCD 12.18: kirenyer mcm penyelamat rumah tga sy pulak la ni
kmj 12.19: alhamdulillah
ABCD 12.19: ye la ble kehendak batin x kesampaian, ia boleh jadik punca kepada pelbagai maslah lain dlm rumahtga
ABCD 12.20: tp ble kite yakin dgn diri kite...hubby pon bahagia
kmj 12.21: yezzerrr setuju banget
kmj 12.27: tahniah!
kak_khem 12.27: :) ABCD 12.27: tima kase..alhamdulillah...
ABCD 12.28: mmg rasa syukur sgt...
zalita_2308 12.29: TAHNIAH.....
ABCD12.30: dulu sy mmg rasa kekurangan sgt...mcm xbole jadi isteri sempurna
ABCD 12.31: walau dia puji masakan sy sedap mcm mana pun(cewahhhhhhhhhhhhh)...tp klu kehendak batin dia kite xdpt penuhi rs sedih sgt
ABCD 12.31: bukan psl x bole tp psl xyakin kat diri sendiri
ABCD12.32: skang ni br boleh citer kat kwn2 psl produk ni
ABCD 12.34: rasanay klu isteri yg sayangkan suami dia elok la amalkan bidadari ni selain buat tanggungjwb lain sebagai isteri

Bahan Kandungan :

- Madu Asli, Manjakani, Sirih, Serai, Akar Serapat, Jarum Emas, Kacip Fatimah, Asam Jawa, Kurma dan lain-lain herba terpilih.

Cara Pengambilan :

Minum 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam, gunakan sudu PLASTIK, jangan letak dalam petisejuk dan elakkan dari mengambil sebarang minuman dalam 1 jam selepas minum bidadari.

Two table spoonfuls, twice daily (Normally reaction would be felt after about two hours). It would be best not to drink anything within an hour after taking the Bidadari.

LARANGAN :

JANGAN AMBIL BIDADARI SEMASA DATANG HAID DAN SEMASA TEMPOH KEHAMILAN.

HARGA : WM53.00 | EM: RM58.00 | BRU: $29.50 | S'PORE: $28.50
KOS PENGHANTARAN (sem. malaysia sahaja) : RM5.20